Почистване на прозорци

Подобрете външния вид на вашия офис или дом отвътре и отвън!
Професионално почистените прозорци изглеждат фантастично и поставят последния щрих към всяка визия. Ние от Homecs Cleaning се ангажираме да изпълним качествено и бързо тази услуга, за да внесем по-голям комфорт във вашето ежедневие. Можете да разчитате на нас, че всичко ще бъде изпълнено по най-добрия начин, така че да сте доволни от всяка стъпка на извършената от нас работа.

Какво представлява услугата?

Когато се почистват прозорци от вън, се извършва първоначален оглед, за да се обмислят възможните начини за достигане до всички неотваряеми или трудно достъпни стъкла. Взимат се предвид замърсителите по стъклата, като първо се отстраняват по-големите такива – мазилка, пръски от боя или латекс, шпакловка и др. Когато почистването включва дограма, се използват специални препарати, в зависимост от материала, от който е направена дограмата. В тези случаи първо се отстраняват лепенки, ако има такива. Ние от Homecs Cleaning се справяме и с премахване на стари и изгорели от UV лъчи транспортни лепенки от дограма.

Дейностите включени в почистването на прозорци са следните:

  • Едностранно почистване на стъкла
  • Двустранно почистване на стъкла
  • Почистване на стъкла и дограма след строителство
  • Почистване на стари транспортни лепенки от дограма

Минималната сума за извършване на поръчка/услуга е 100.00 лв.

За осъществяването на предварителен оглед на обекта/помещението се запалаща сумата от 50 лв., която впоследствие се приспада при извършването на поръчката/услугата.

Цена

Едностранно почистване на стъкла – 3.00 лв. без ДДС за м2
Двустранно почистване на стъкла – 4.50 лв. без ДДС за м2
Почистване на стъкла и дограма след строителство – от 5.00 до 10.00 лв. без ДДС за м2
Почистване на стари транспортни лепенки от дограма – 10.00 лв. без ДДС  за 1м.

Homecs Cleaning запазва правото си да предостави крайна цена, след оглед, на база сложността и степента на изпълнението на услугата.

Премиум почистване с отношение към всеки детайл
Виж цените Потърси ни