Почистване на офиси

Homecs Cleaning предлага абонаментно почистване на офиси в София и бизнес сгради с различни по големина площи и сложност на изпълнение. Добре поддържаните офис площи са ключова част от представителната визия на дадена фирма. По-чистата, комфортна и приятна работна среда доказано допринася за удоволствието от работния процес и съответно по-голяма продуктивност от страна на Вашите служителите. Ние, от Homecs Cleaning, сме готови да подкрепим всеки бизнес в осигуряването на чиста и комфортна работна атмосфера. Така Вие предлагате спокойствие на Вашите клиенти и служители и осигурявате качествено функциониране на бизнеса си.

почистване на офиси софия

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА УСЛУГАТА ПОЧИСТВАНЕ НА ОФИСИ, ГР. СОФИЯ?

В зависимост от площта на Вашия офис и сложността на изпълнение на услугите, определяме необходимия брой персонал за почистване и интензитета на посещения. Почистванията могат да се извършват два, три или пет пъти седмично, в удобно за Вас време, предимно сутрин. При необходимост може да бъде осигурен и целодневен персонал. Цялата дейност по почистването и поддръжката им се ръководи от нашия мениджър. Той отговаря изцяло за конкретния офис, наличието на консумативи и кореспонденцията с Вашите служителите на ръководни позиции относно специфичните нужди към предлаганата услуга.

Дейностите, включени в абонаментно почистване на офиси в София, са следните:

  • Почистване с прахосмукачка на меки и твърди подови настилки
  • Измиване на твърди подови настилки
  • Забърсване и полиране на офис мебели и офис техника
  • Пускане на миялна машина, събиране, полиране и подреждане на кухненска посуда
  • Почистване на первази, контакти, ключове за осветление и т.н.
  • Премахване на паяжини
  • Проветряване на помещения
  • Почистване и дезинфекциране на санитарни помещения и зареждане с консумативи
  • Почистване на врати, преградни стени, стъклени повърхности и парапети
  • Почистване на кошчета за смет, изхвърляне на отпадъци и смяна на чували за смет

Homecs Cleaning гарантира на своите клиенти безупречно качество на предлаганите услуги, извършвани от екип опитни професионалисти с над 5-годишен стаж в областта. Работим с висококачествени италиански машини и консумативи, а съотношението цена-качество е отлично и отговаря на всеки бюджет! Свържете се с нас още днес за индивидуално запитване или повече информация.

Минималната сума за извършване на поръчка/услуга е 70 лв.

Цена

Homecs Cleaning запазва правото си да предостави крайна цена, след оглед, на база сложността и степента на изпълнението на услугата.

Премиум почистване с отношение към всеки детайл
Виж цените Потърси ни