Почистване на офиси, гр. София

Homecs Cleaning предлага абонаментно почистване на офиси в София.

Погрижете се за повишаването на продуктивността на работното място, като ни позволите да го почистим. Услугата е подходяща за офиси и бизнес сгради с различни площи. Осигурете чиста и приятна атмосфера за своите служители и клиенти!

Защо да изберем професионално почистване на офиси в София

Имайки предвид заетото ежедневие, с което се сблъсквате всеки ден, услугата за професионално почистване на офиси в София има редица предимства, заради които да се възползвате от нея:

 • Спестявате време и средства
 • Гарантирате почистване на цялото офис пространство
 • Осигурявате комфорт и здравословна работна среда за служителите си
 • Почистването се извършва със специализирана техника и препарати
 • Избирате удобни за Вас дата и час за извършване на услугата

 

почистване на офиси софия

Какво представлява услугата почистване на офиси, гр. София?

Добре поддържаният офис е ключова част от представителната визия на една фирма. Чистотата на работното място допринася за комфорта на Вашите служители и прави работения процес по-ползотворен. Ние от Homecs Cleaning подкрепяме всяка компания, която се стреми да осигури чиста и приятна атмосфера за своите служители и клиенти. По този начин постигате и по-качествено функциониране на бизнеса си.

Основни принципи в почистването на офиса

Необходимият персонал и брой посещения от избраната от Вас фирма за почистване на офиси се определя от площта на офиса и сложността на изпълнение на услугата. Почистването може да се извършва два, три или пет пъти седмично в удобно за Вас време, предимно сутрин.

При необходимост може да бъде осигурен и целодневен персонал. Цялата дейност по почистването и поддръжката им се ръководи от нашия мениджър. Той отговаря изцяло за конкретния офис, наличието на консумативи и кореспонденцията с Вашите служителите на ръководни позиции относно специфичните нужди към предлаганата услуга.

 

Какво включва професионалното почистване на офиси

Предлаганите от нас дейности за абонаментно почистване на офиси в София са следните:

 • Почистване на прах и полиране на офис мебели и офис техника
 • Почистване с прахосмукачка на твърди и меки подови настилки
 • Измиване на твърди подови настилки
 • Пускане на миялна машина, събиране, полиране и подреждане на кухненска посуда
 • Почистване на первази, контакти, ключове за осветление и т.н.
 • Премахване на паяжини
 • Проветряване на вътрешни помещения
 • Почистване и дезинфекция на баня и тоалетна и снабдяване с необходимите консумативи
 • Почистване на стъклени повърхности, преградни стени, врати и парапети
 • Почистване на кошчета за смет, изхвърляне на отпадъци и смяна на чували за смет

Цени за почистване на домове в София

За да Ви предостави крайна цена за почистването на Вашия офис, е необходимо екипът на Homecs Cleaning да направим предварителен оглед. След това, на база сложността и степента на изпълнението на услугата, можем да посочим и конкретна сума.

Цена

Минималната сума за извършване на поръчка/услуга е 100.00 лв.

За осъществяването на предварителен оглед на обекта/помещението се запалаща сумата от 50 лв., която впоследствие се приспада при извършването на поръчката/услугата.

Homecs Cleaning гарантира на своите клиенти безупречно качество и прецизност на предлаганата услуга. Нашият опитен екип ще почисти Вашия офис до блясък за продуктивно оползотворяване на времето, прекарано на работното място. Свържете се с нас, за да получите индивидуална оферта, отговаряща на Вашия бюджет!

Имате нужда от почистване и на домове? Вижте повече за услугата и направете запитване.

ЧЗВ за почистване на офиси в София

Нужен ли е предварителен оглед?

Предварителният оглед на Вашия офис е препоръчителен, тъй като тогава нашият екип се запознава с площта и сложността на изпълнение на услугата. На база това можем да Ви предоставим крайна цена и време за почистването на работното място.
Огледът е напълно безплатен.

Колко време ще трае почистването на офиса?

Това също можем да кажем след като направим предварителен оглед и видим големината на офиса, замърсяванията и повърхностите, които имат нужда от почистване.

След като разберете колко време ще отнеме извършването на услугата, можете да изберете удобни за Вас ден и час, в които да я извършим.

Нужно ли е да има човек в офиса, докато се извършва почистването?

Това е изцяло по Ваша преценка – не е задължително, но ако желаете, можете да присъствате. Нашият екип от професионалисти влага старание и опит в почистването, така че можете да сте спокойни и сигурни в качеството на предоставената услуга.

Премиум почистване с отношение към всеки детайл
Виж цените Потърси ни