Основно и след ремонтно почистване

Предлаганата от нас услуга включва използването на професионално оборудване като високоефективни прахосмукачки и водосмукачки, екстрактори, подопочистващи автомати и други. Тази услуга изисква отстраняване на упорити замърсители, за това ние работим с професионални препарати за почистване, които не се предлагат в ежедневните магазини. По този начин гарантираме най-високия професионален стандарт за почистване на вашия офис или дом след строителство или ремонт. Клиентите на Homecs Cleaning знаят какво точно да очакват – професионализъм, ефективност и изключителни резултати.

Какво представлява услугата?

Безспорно съществуват много начини за почистване, но за този вид почиствания са необходими по-дълбоки познания за въздействието на препаратите върху упоритите замърсители, като се вземе в предвид състава им, колко време са престояли, и най-важното върху каква повърхност са. Така гарантираме отстраняване на латекс, лепила, мазилка, шпакловка и цимент, запазвайки повърхностите невредими. Ремонтните дейности са придружени от много прах и ненужни строителни материали, които също почистваме и отстраняваме от обекта.

Дейностите включени в основно и след ремонтно почистване са следните:

Дейностите в тази услуга се определят спрямо индивидуалните нужди на клиента, в зависимост от вида и големината на ремонта и видовете замърсители. Почистването може да включва машинно почистване на подови настилки, обезпрашаване на стени, основно измиване на стъкла и дограма, почистване на санитарни помещения и други.

Минималната сума за извършване на поръчка/услуга е 70.00 лв.

Цена

От 4.00 лв. без ДДС за м2

Homecs Cleaning запазва правото си да предостави крайна цена, след оглед, на база сложността и степента на изпълнението на услугата.

Премиум почистване с отношение към всеки детайл
Виж цените Потърси ни