Машинно почистване на твърди подови настилки

Твърдите подови настилки могат да добавят стил и изтънченост към Вашият бизнес или дом, но поддържането на плочки, камък и фугираща смес често може да бъде трудна работа. Можете да прекарате часове в търкане, опитвайки се да отстраните замърсяванията и петната. Така не само различните замърсители, но и голяма част от препаратите за почистване на под се натрупват върху настилките и те лесно могат да се превърнат в среда за размножаване на бактерии. Редовното почистване с прахосмукачка и измиване с моп не е достатъчно, за да почистите напълно. Ето защо препоръчваме извършване на професионално почистване поне веднъж годишно, за да се запази визията на повърхностите и да се отстранят всякакви вредни бактерии. Ние гарантираме, че вашите подови настилки ще бъдат почистени по най-високия стандарт, като се използват висококачествени продукти, които, освен че почистват в дълбочина, предпазват повърхностите.

Какво представлява услугата?

Почистването на твърди подови настилки е изцяло автоматизиран процес, в които всичко от подготовката, през измиването, до подсушаването се извършва с професионална италианска техника. За тази услуга използваме професионални почистващи препарати, които се избират съобразено с вида на вашата подова настилка и замърсителите, които са върху нея.

Дейностите включени в машинното почистване на твърди подови настилки са следните:

  • Отстраняване на по-големи строителни материали или отпадъци
  • Прахосмукиране на пода
  • Измиване на пода с подопочистващ автомат и специално подбран препарат
  • При необходимост се използва помощен инструмент за почистване на по твърди и силни замърсители
  • Подсушаване на пода с мощна три моторна прахосмукачка под високо налягане

Минималната сума за извършване на поръчка/услуга е 100.00 лв.

За осъществяването на предварителен оглед на обекта/помещението се запалаща сумата от 50 лв., която впоследствие се приспада при извършването на поръчката/услугата.

Цена

Машинно измиване на твърди подови настилки – от 3.00 лв./м2

Homecs Cleaning запазва правото си да предостави крайна цена, след оглед, на база сложността и степента на изпълнението на услугата.

Премиум почистване с отношение към всеки детайл
Виж цените Потърси ни