Корпоративно почистване

Корпоративното почистване е предназначено за помещения, в които има голямо движение на хора. Там замърсяванията са по-силни и с по-голям интензитет, а санитарните служители не са достатъчни за осигуряването на пълна и качествена хигиена в обектите. Използването на почистваща фирма гарантира не само качество, но и спокойствие както на клиентите, така и на служителите. Корпоративните почиствания често се използвате от по-големите вериги магазини – така си гарантират еднакво качество в хигиената и визията във всеки един от своите обекти. Този вид почистване е предназначен за големи бизнес сгради, в които действат различни компании – в тези случаи не се използват различни почистващи фирми за офисите на всяка компания, а се използва една почистваща фирма за цялата сграда. Така се намалява достъпа на хора до сградата, а процеса е по-отговорен и гарантира спокойствие.

Какво представлява услугата?

Предлагаме почистване на бизнес сгради, ресторанти, хотели, магазини, търговски комплекси, жилищни сгради, открити и закрити паркинги и много други. Почистванията могат да бъдат еднократни или на специално подготвен абонаментен план спрямо вашите нужди, изисквания и спецификации.

Дейностите включени в корпоративното почистването са следните:

  • Почистване на офиси и бизнес сгради
  • Основно и след ремонтно почистване
  • Изпиране на меки подови настилки
  • Изпиране на мека мебел
  • Почистване на прозорци
  • Машинно почистване на твърди подови настилки

Цена

Минималната сума за извършване на поръчка/услуга е 100.00 лв.

За осъществяването на предварителен оглед на обекта/помещението се запалаща сумата от 50 лв., която впоследствие се приспада при извършването на поръчката/услугата.

Премиум почистване с отношение към всеки детайл
Виж цените Потърси ни