Изпиране на меки подови настилки

Ние сме специализирани в почистването на меки подови настилки. Нашите услуги за почистване се извършват от професионалисти, които са напълно обучени и работят с професионални италиански машини и препарати. Редовното професионално почистване на мокети, килими и меки подови настилки, не само поддържа външния им вид, а увеличи продължителността на живота им, спестявайки ви пари.

Какво представлява услугата?

След извършен оглед, нашият екип ще Ви информира по какъв начин може да се върне първоначалния вид на мокета или килима. Преди да започнем обработването на пода, ще преместим всички леки мебели. Първо обработваме с професионален концентриран препарат всички петна и натоварени зони, които са подложени на най-интензивно използване. След това еднодискова машина с мека четка втрива и разнася готов препарат по цялата площ на мокета. В същото време мощна три моторна прахосмукачка под високо налягане издърпва водата и препарата и подсушава вече третираните зони. На края връщаме всички мебели по местата им. Предаваме обекта след финален оглед заедно с вас, за да сме сигурни, че сте доволни от извършената от нас работа.

Дейностите включени в изпирането на меки подови настилки са следните:

  • Констатиране на възможни действия и необходими препарати
  • Преместване на всички леки мебели от площта на обработка.
  • Третиране на петна и натоварени зони
  • Изпиране на цялата площ на мокета с еднодискова машина
  • Изтегляне на вода и препарат от мокета и подсушаването му с мощна три моторна прахосмукачка под високо налягане
  • Връщане на мебелите по местата им
  • Финален оглед с клиента

Минималната сума за извършване на поръчка/услуга е 100.00 лв.

За осъществяването на предварителен оглед на обекта/помещението се запалаща сумата от 50 лв., която впоследствие се приспада при извършването на поръчката/услугата.

Цена

Изпиране на мокет на цена за м2 от:

– до 500м2 – 3.00 лв. без ДДС за м2
– над 500м2 по договаряне

Homecs Cleaning запазва правото си да предостави крайна цена, след оглед, на база сложността и степента на изпълнението на услугата.

Премиум почистване с отношение към всеки детайл
Виж цените Потърси ни

Видео

Галерия