Как да изберем фирма за почистване на офиса?

Как да изберем фирма за почистване на офиса?

Почистването на офиса е важна и отговорна задача, която трябва да поверите на опитен екип от специалисти. То изисква време, усилия и различен брой хора според площта и сложността на услугата. За да не отделяте от собственото си време и за да сте сигурни, че работната среда ще бъде почистена по най-добрия начин, Ви съветваме да потърсите специализирана фирма за почистване на офиси.

фирма за почистване на офиси

Как да изберем фирма за почистване на офиса

Ако се затруднявате в избора на фирма за почистване на офиси, прочетете следващите редове. Ще обобщим най-важните критерии, които да вземете под внимание по време на Вашето търсене.

Голяма или малка фирма

Дали ще се доверите на вече утвърдена голяма компания или ще дадете шанс на малка фирма за почистване, която тепърва набира популярност, е изцяло Ваш избор. Често фирмите с по-малко персонал работят също толкова усърдно. Най-добре е да прочетете препоръки, да разгледате интернет страниците на избраните фирми и да попитате за оферта. Когато се срещнете с представители на съответните компании, ще прецените най-добре дали някой е успял да спечели довериeтo Ви.

Гъвкави условия на работа

Имайки предвид, че става дума за почистване на работното Ви място, е по-добре да изберете фирма, която може да се съобрази с Вашия график. Има компании, които предлагат почистване и през уикенда. Разбира се, услугата може да се извърши и сутрин преди служителите да дойдат на работа.

Качество и прецизност

Обърнете внимание на опита на работещите във фирмата за почистване на офиси, на която смятате да се спрете. Предоставянето на качествена, бърза и прецизна услуга е много важнo. Попитайте за използваните препарати, за готовността за почистване на всяка повърхност и всичко останало, което Ви интересува.

Параметри на услугата

Непременно се поинтересувайте какво включва услугата по почистването на офиси – третиране на самото работно пространство, на техниката, прозорците, тоалетните и т.н. Освен това много фирми предлагат и абонаментно почистване, което би било доста удобно за Вас.

Цена на услугата

Разбира се, че един от факторите с най-голяма тежест върху решението Ви, е крайната цена. Все пак, когато избирате фирма за почистване на офиси, Ви съветваме да имате предвид и всички останали горе посочени условия. Важно е да получите най-доброто съотношение между цена и качество за Вас, така че поискайте поне няколко оферти преди да изберете.

Ще се радваме, ако бъдем сред фирмите, грабнали вниманието Ви. От Homecs Cleaning предлагаме професионално почистване на офиси с гарантирана прецизност и внимание. Обадете ни се за безплатен оглед, след който ще Ви предложим и оферта за абонаментно почистване.